Annons

Växjö Lakers i ledning

Publicerad 23 mars 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

Det är dags för kvartsfinal fyra i Vida Arena. Växjö Lakers vann senaste mötet i Linköping och reducerade därmed till 1–2 i matchserien.

I kvällens match återkommer Linus Fröberg i laguppställningen. Han tar Josh Hennessys plats som center i tredjekedjan mellan Liam Reddox och Gustav Rydahl.

Annons

Tillbaka är även Cory Murphy, men i laguppställningen står han uppsatt som sjundeback. Backparen är annars samma som senast, alltså Niclas Lundgren/Calle Rosén, Ville Varakas/Eric Martinsson, Eddie Larsson/Ilkka Heikkinen.

Adam Byström Johansson är extraforward. Cristopher Nihlstorp lär vakta målet. Patrik Sjöberg och Alexi Rantala är kvällens domare.

Motståndarna Linköping har drabbats av ett tungt avbräck när Garrett Roe inte kan spela. Dessutom saknas reservmålvakten Marcus Högberg. Jacob Johansson har kallats in från Mora.

I dag kan ni följa matchen här nedan i vårt twitterflöde.

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/vxorydis" data-widget-id="712703880174419968">Tweets av @vxorydis</a>

<script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>

Foto: Daniel Rydström
Foto: Daniel Rydström
Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons