Annons

Han blir ny kanalchef för P4 Kronoberg

Växjö • Publicerad 26 februari 2018
Foto: Anton Yngvesson/Sveriges Radio

I slutet av av november förra året blev det känt att Ulf Myrestam lämnar sin tjänst som kanalchef på Sveriges Radio Kronoberg. Myrestam ska i stället bli ny områdeschef för Sveriges Radio Öst. Nu har den nye kanalchefen för P4 Kronoberg utsetts. Det blir Marcus Sjöholm, som sedan tre år tillbaka är agendachef på just P4 Kronoberg. Han tillträder den nya tjänsten den 1 mars.

– Jag känner en kombination av ödmjukhet och entusiasm inför mitt nya uppdrag. Samtidigt känner jag stor trygghet, med tanke på den oerhört kompetenta personal vi har i radiohuset i Kronoberg, säger Marcus Sjöholm i ett pressmeddelande.

Annons

Förutom det lokala utbudet producerar mer än 1 000 timmar riksprogram per år i Växjö. Dessa uppdrag blir Sjöholm också utgivare för. Han har tidigare bland annat arbetat som programledare och sportansvarig på Sveriges Radio.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons