Annons

Han ersätter Josefsson i Växjö Lakers

Publicerad 3 februari 2018
Foto: Smålandsposten

Förra säsongen var Brynäs i SM-final mot HV71. Den här säsongen har det gått betydligt sämre för laget. Klockan 15.15 möter de SHL:s överlägsna serieledare Växjö Lakers i Gavlerinken.

För Växjös del saknas både Erik Josefsson och Nils Carnbäck. Josefsson ska bli pappa i dagarna och är kvar i Växjö och Carnbäck är sjuk. Dessutom får Peter Andersson chansen som sjundeback, i stället för Oliver Bohm som assisterade till segermålet i Smålandsderbyt mot HV71 tidigare i veckan. Det blir Martin Lundberg som ersätter Erik Josefsson i fjärdelinan.

Annons

Backparen är Arvid Lundberg/Eric Martinsson, Daniel Rahimi/Joel Persson, Noah Welch/Linus Högberg. Sjundeback är Peter Andersson.

I kedjorna finns Tuomas Kiiskinen/Robert Rosén/Andrew Calof, Janne Pesonen/Elias Pettersson/Brendan Shinnimin, Jonas Röndbjerg/Linus Fröberg/Pontus Netterberg, Liam Reddox/Martin Lundberg/Adam Brodecki.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons