Annons

Han gör Vipers slutspelsval

Publicerad 10 mars 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

I morgon avslutas grundserien i SSL-innebandyn. Växjö Vipers avslutar hemma mot Höllviken och vinst innebär att laget blir tvåa eller trea i tabellen. Det innebär att man får välja motståndare i kvartsfinalen.

– Vi har inte varit i det läget innan och vi får bygga ett eget sätt för hur vi ska göra. Vi är många som är inblandade i diskussionen, men vi har bestämt att det är jag som gör valet på egen hand till slut. Jag har fått fria tyglar och det är kul och spännande, man märker att många är nyfikna, säger tränaren Niklas Nordén till Smålands innebandyförbund.

Annons

Laget kommer inte att få reda på valet förrän det presenteras officiellt.

– Vi gör det för att skydda spelarna, de kan få hundratals frågor om hur vi tänker, nu kan de bara helt ärligt säga att de inte vet. Möjligtvis att lagkaptenen får reda på det, men ingen mer, säger Niklas Nordén till smibf.se.

Christopher Holmér missar lördagens match och hela slutspelet. Mer om det här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons