Annons

Han kan missa Östers hemmapremiär

Publicerad 22 april 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

Östers lagkapten Mario Vasilj är ett frågetecken i backlinjen inför hemmapremiären mot Tvååker på lördag eftermiddag. Däremot har nyförvärvet Tom Stahre tränat för fullt och han är aktuell för en plats i truppen. Det berättar tränaren Thomas Askebrand.

Målvaktsfrågan är fortfarande ett frågetecken. Öster skickat handlingar till fotbollförbundet för att få Malkolm Nilsson spelklart, men det fanns inga nya besked att ge under fredagen. Alternativet att låna Halmstads Isak Pettersson finns inte heller till hemmapremiären utan först i nästa vecka. Det mesta talar därmed för samma målvaktspar som senast: Rasmus Rydén och Pontus Wik.

Annons

Öster inledde med kryss mot nykomlingen Prespa Birilik.

– Det är fler lag som kommer att tappa poäng där. Samtidigt är vi inte nöjda med prestationen. Allt handlar om att bestämma tempot i matchen. Vill inte motståndaren hjälpa till får vi själva sätta upp farten, säger Thomas Askebrand.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons