Annons

Han pryder Växjö Lakers säsongskort

Publicerad 15 juni 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

I höst är det 20 år sedan Växjö Lakers grundades. Det firar klubben bland annat med en jubileumslogga och jubileumsbiljetter. Säsongskorten och lösbiljetterna för säsongen 2017/18 kommer att få ett speciellt utseende med trotjänaren Johan Markusson som frontfigur, skriver klubben på sin hemsida.

– Det är otroligt roligt och hedrande att få representera en del av Växjö Lakers historia genom att få pryda biljetter och säsongskort i år. Det ger lite perspektiv på vilken enorm utveckling klubben haft under dessa 20 år. Det Lakers jag kom till för 12 år sedan och det Lakers jag lämnade för 3 år sedan är som från två olika världar men en sak som aldrig kommer förändras oavsett division är den kultur som finns i och runt klubben. Den är densamma, alltid, oavsett, säger Johan Markusson till klubbens hemsida.

Se biljetterna och säsongskorten här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons