Annons

Han säljer sex i Växjö

Publicerad 15 januari 2018
Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.Foto: Lina Alriksson, Smålandsposten

På flera olika sexsajter annonserar en man i Växjö sin kropp. Det är pengarna och hans höga sexdrift som lockar honom till att sälja sina tjänster.

– Jag tycker det är intressant och jag gillar att testa nya gränser. Plus att jag kan tjäna en 500 spänn eller en tusenlapp då och då. En del säger att de vill prova en gång gratis och sen se om det kan bli fler gånger. Det är i första hand oralsex jag säljer. Jag kan tänka mig att ge analsex också, men då kostar det mer, säger han till Smålandsposten.

Annons

Han berättar för tidningen att han har en annat jobb och att han inte lever i relation med någon. Hans kunder är oftast mellan 40 och 50 år och en del av dem är i relation. De ses oftast hemma hos honom.

– Det är spännande att det är tabu. Det är inte olagligt att sälja sex, men det är tabu. Det är en liten risk att träffa främlingar, men jag gillar att ta risker. Jag är en typ av person som gärna har sex ofta och mycket, så har det varit hela livet. Jag skulle kunna ha sex varje dag och med rätt person flera gånger om dagen, säger mannen till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons