Annons

Han tar över som landshövding

Publicerad 15 september 2016
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Regeringen har utnämnt länsrådet Anders Flanking att vara tillförordnad landshövding i Kronoberg. Han kommer att tillträda den 1 oktober (när nuvarande landshövding Kristina Alsér gjort sin sista dag) och sedan sitta kvar tills en mer långsiktig lösning har nåtts.

- Att gå in i rollen som tillförordnad landshövding är ett mycket hedervärt uppdrag. För mig är det nu oerhört viktigt och prioriterat att vi fortsätter på den nuvarande framgångsrika väg, där dialog med de vi är till för är en viktig parameter. Vi kommer att fortsätta vara en aktiv aktör som driver länets utveckling framåt! Jag ser också att det är en ytterst prioriterad fråga att vi fortsatt är en attraktiv arbetsplats för dagens och morgondagens medarbetare, säger Anders Flanking i ett pressmeddelande.

Jonatan Andersson

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons