Annons

Han tar platsen i Lakersbåset

Publicerad 29 mars 2016
Jörgen Jönsson blir ny assisterade tränare i Växjö Lakers. Foto: GUNNAR ASK
Jörgen Jönsson blir ny assisterade tränare i Växjö Lakers. Foto: GUNNAR ASK

Jörgen Jönsson blir ny assisterande tränare för Växjö Lakers. Han ersätter Nicklas Rahm, som lämnar Lakers efter två år som spelare och fem år som ledare i diverse olika positioner, skriver Smålandsposten.

Jörgen Jönsson har gjort tre år som assisterande tränare i Färjestad och drygt två år som sportchef. Han har tränat Forshaga If i division 1 som headcoah de senaste två åren.

Annons

Flera kontrakt löper ut efter denna säsong och det ryktas även om att Patrik Lundh, som gjort två år i Växjö Lakers drar till Stockholm och Djurgården för nästa SHL-säsong.

Som Vxonews tidigare rapporterat går Niclas Lundgren och Eddie Larsson till Linköping och Alexander Johansson ska med sannolikhet flytta över till Färjestad.

Nya spelare i Växjö Lakers för nästa säsong blir den 21-åriga forwarden Adam Brodecki från Brynäs och 24-åriga Philip Holm från Djurgården.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons