Annons

Han vill följa upp premiärsuccén

Publicerad 17 augusti 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

I fredags blev det två mål för Pontus Netterberg när han sänkte HV71, klubben han tvingades lämna som 20-åring. Han medger att han var extra taggad att ställas mot just HV.

– Ja, jag gillar inte dem. Jag var på gränsen till att få vara kvar men de valde att inte satsa på mig. Det var extra tufft just i den åldern, säger Netterberg.

Annons

När första CHL-matchen spelas imorgon mot tjeckiska Mlada Boleslav har Netterberg målbilden klar.

– Jag gör gärna två till. Men det viktiga är att vi gör en bra match och vinner. Vi vet inte jättemycket om motståndarna, mer än att det är ett bra lag som gick till semifinal i Tjeckien förra säsongen.

Jörgen Jönsson, assisterande coach, meddelar att alla är tillgängliga till morgondagens match, utom Teemu Laakso (som rehab-tränar) och Ville Leino (som ansluter först i oktober). Vad gäller förberedelser är det inga större skillnader jämfört med matchen mot HV.

– Nädå, vi tränar på i samma regi. Sedan är det klart att vi snackar om att det har betydelse på ett annat sätt. Nu spelar vi i Europa och vi vill gå längre än tidigare, säger Jönsson.

Jonatan Andersson

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons