Annons

Hantverket är en unik presentbutik!

Så brukar kunder beskriva Hantverket som sedan 2014 drivs av Niklas och Tina. Anne-Mari Sjölund, den tidigare ägaren, var mån om att erbjuda kvalitetsprodukter från kända leverantörer. – Och det har vi fortsatt med säger Niklas som visar ett brett utbud av plädar från Klippan, dukar och handdukar från Ekelunds linneväveri och smide från Spegels samt Bengt & Lotta.
Den här texten är producerad av Magazinets marknadsavdelning. Den är inte skriven av VXO News journalister. • Publicerad 28 mars 2018
Ett axplock från butiken. Tavlan på bilden är nyinkommen och är gjord av Matthias Kamann.
Ett axplock från butiken. Tavlan på bilden är nyinkommen och är gjord av Matthias Kamann.

Solstickanprodukter som brandsläckare, brandfilt och textilier samt andra svenska designartiklar har också blivit väldigt populära, inte minst av en den yngre kategorin kunder.

– Vi har också väldigt snygga svensktillverkade glaspjäser av Mats Jonasson och Målerås Glasbruk.

Annons

Brickor, muggar och andra presentartiklar finns i många varianter. Vill man hitta något till barnen finns det nu mycket att välja på. Ekologiska barnfiltar, pedagogiska barnleksaker, termosar m.m. med Mumindekor är några exempel.

– Vi har också en hel del fair trade-produkter i sortimentet.

Sist men inte minst har Hantverket många utländska besökare som vill ha något svenskinspirerat att ta med sig hem. Därför har souveniravdelningen utökats och där hittar man allt från äkta svensktilllverkade dalahästar och klassiska tennarmband till nyckelringar och magneter. Hantverkets utbud uppskattas också av de som ska resa och vill ha en gåva att ta med.

Så välkommen in att inspireras!

Niklas Karlsson, Hantverket, bland aktuellt påskpynt!
Niklas Karlsson, Hantverket, bland aktuellt påskpynt!

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons