Annons

Här är Anna Lindbergs nya jobb

Publicerad 16 september 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Den förra elitidrottaren Anna Lindberg har ett nytt jobb. Hon har inlett ett samarbete som associerad verksamhetskonsult på Rekryterings- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup Sydost AB.

– Med mina erfarenheter och min kompetens hoppas jag kunna bidra till verksamheten, samtidigt som jag ser det som en möjlighet till personlig utveckling i ett professionellt och spännande företag, säger Anna Lindberg i ett pressmeddelande.

Annons

Hon kommer bland annat vara med och driva olika projekt inom verksamhetsutveckling och förstärker företagets kontor i Växjö. Förutom hennes idrottsbakgrund är hon utbildad i olika typer av ledarskap.

– Jag är stolt och glad att Anna har valt att jobba med oss då hon representerar professionalism, ödmjukhet samt integritet. Vi har vunnit hennes förtroende och skall göra vårt yttersta för ett långsiktigt och gynnsamt samarbete, säger Mats Ekenstam, vd OnePartnerGroup Sydost AB, i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons