Annons
Nöje

Här är Hildas nya låt

Publicerad 23 mars 2016
Foto: Linn Berghagen Nilsson
Foto: Linn Berghagen Nilsson

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-video" data-allowfullscreen="1" data-href="https://www.facebook.com/hildaofficial/videos/10154078575254540/"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/hildaofficial/videos/10154078575254540/"><a href="https://www.facebook.com/hildaofficial/videos/10154078575254540/">Smashing Heart - Ute nu</a><p>NU finns Smashing Hearts ute! Är så peppad och hoppas ni får lika mycket feeling som jag! Tack till alla inblandade och framför allt Emil Berg och Markus Videsäter som jag skrivit låten tillsammans med. Lyssna och sprid så mycket ni bara orkar! Waaaaa Lyssna på låten här: bit.ly/smashinghearts</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/hildaofficial/">Hilda Stenmalm</a> on Wednesday, March 23, 2016</blockquote></div></div>

Smashing Heart. Så heter Växjöbördiga artisten Hilda Stenmalms nya låt.

Annons

I ett inlägg på sin Facebooksida skriver Hilda Stenmalm att det är "en låt som handlar om självständighet och trycker till alla dom som tidigare försökt trycka till mig."

Hon har skrivit låten tillsammans med Markus Videsäter och Emil Berg. Den sistnämnda är artisten bakom en av förra årets största sommarplågor "Du swipa höger".

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons