Här är kvällens division 3-vinnare

Publicerad 23 juni 2016

Räppe och Älmhult var kvällens lokala vinnare i division 3-fotbollen. Räppe är ny serietvåa efter en tung vinst hemma mot Rydaholm. Björn Holmgren satte 1–0 och Jacob Croona utökade till 2–0 före paus. Resultatet stod sig sedan matchen ut.

Älmhult behövde en trea hemma mot Hällaryd och fixade det utan problem. André Lassen, Martin Mårtsson och Kalle Johansson fixade snygga 3–0 redan före paus. I slutminuterna spikade Samuel Olsson resultatet 4–0. Viktiga poäng för Älmhult.

En sämre torsdag hade Älmeboda/Linneryd. De tog emot Sölvesborg hemma och slutminuterna av första halvlek blev avgörande. Gästerna gjorde då tre mål och matchen slutade också 0–3.

Alvesta tog överraskande ledningen borta mot serieledande Saxemara efter mål av Alen Maslic. Hemmalaget kunde dock kvittera före paus och vann till slut med 3–1 efter hattrick av Morgan Vesterlund.

Division 3 sydöstra är en superjämn serie. Saxemara toppar på 22 poäng. Bakom följer Räppe på 20 poäng och Ljungby, Rydaholm och Älmhult på 19 poäng.