Annons

Här är kvällens laguppställningar

Publicerad 1 mars 2016
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten

Om drygt en timme är det nedsläpp i kvällens heta hockeymatcher. Det kommer att bli fullsatt i både Vida Arena och Nelson Garden Arena. Nu har laguppställningarna presenterats.

Växjö Lakers saknar bara Teemu Laakso. Tuomas Kiiskinen är tillbaka på isen, men börjar som extraforward. Det innebär att kedjorna är samma som senast. Däremot har man nya backpar. Det är Ilkka Heikkinen-Ville Varakas, Cory Murphy-Eric Martinsson, Calle Rosén-Niclas Lundgren. Eddie Larsson blir extraback.

Annons

Tingsryd har drabbats av ett sent avbräck på backplats. Det är Adam Åkesson som tvingas lämna återbud till dagens match. Det innebär nya backpar: Drew Paris-Niklas Enberg, Daniel Norbe-Robin Olsson, Måns Hermansson-Kevin Ekman Larsson. Extraback blir Calle Dahlin.

På forwardsplats saknas som väntat Niklas Johansson. Kedjorna ser ut som följer: Joakim Högberg-Adam Persson-Alexander Ruuttu, Markus Persson-Eric CastonguayKari Sihvonen, Emil Forlund-Patrik Nilsson-Filip Owesson, Hannes Johansson-Jonathan Johansson-Denny Kearney. Extraforward Oscar Holst.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons