Annons

Här är kvällens Österelva

Publicerad 24 mars 2016
Kalle Lindblad, Mehmed Hafizovic och Johan Hjalmarsson finns med i kvällens Österelva. Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Kalle Lindblad, Mehmed Hafizovic och Johan Hjalmarsson finns med i kvällens Österelva. Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Bara två träningsmatcher återstår innan Öster spelar seriepremiär i division 1-fotbollen borta mot Prespa Birlik. Redan i kväll väntar dock match på skånsk mark mot seriekonkurrenten Landskrona. Thomas Askebrand har plockat ut en startelva som bjuder på ett par överraskningar.

Att Malkolm Nilsson vaktar målet är ingen överraskning och Fritiof Björkén, Mario Vasilj och Kalle Lindblad är tre väntade namn i backlinjen. Det fjärde blir Filip Stenmark som får chansen på vänsterkanten. Han tränar och spelar också med division 3-laget Ljungby kommande säsong.

Annons

På det defensiva mittfältet hittar vi ett annat framtidsnamn som kommer att spela division 3-fotboll i vår. Johan Hjalmarsson, som dubblerar med Räppe, spelar där tillsammans med Josef Elvby.

Offensiva mittfältare blir Richard Donkor, Robin Strömberg och Mehmed Hafizovic. Längst fram på topp spelar nyförvärvet Björn Berglund. Öster saknar ett par spelare på grund av skador. Det är Denis Velic, Tom Stahre, Jonathan Stolth och Jonathan Drott.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons