Annons

Här är kvällens Växjö Lakers

Publicerad 1 april 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

Växjö Lakers gör ett par förändringar i sin laguppställning till första semifinalen mot Skellefteå. På backplats sker inga förändringar. Det innebär backparen Ville Varakas/Eric Martinsson, Niclas Lundgren/Calle Rosén, Eddie Larsson/Ilkka Heikkinen. Cory Murphy är fortsatt sjundeback. Teemu Laakso (bilden) har tränat onsdag och torsdag, men finns inte med i uppställningen enligt Swehockey.

Bland forwards saknas Joakim Hillding. Det innebär en liten centerkris i Växjö Lakers eftersom Josh Hennessy är avstängd sedan tidigare. Kedja ett och kedja fyra ser ut som i kvartsfinalerna. I kedja två blir Ville Leino center mellan Sakari Salminen och Adam Byström Johansson. I tredjekedjan spelar Liam Reddox, Linus Fröberg och en comebackande Gustav Rydahl.

Nedsläpp klockan 19.30. Kvällens domarpar är Mikael Nord och Linus Öhlund.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons