Annons

Här är Lakersproduktens nya klubb

Publicerad 7 februari 2017
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Under måndagen blev det officiellt att Växjö Lakers-fostrade Mikael Johansson lämnar Kallinge-Ronneby, som han gick till från Växjö Lakers inför den här säsongen. Nu står det klart att han är klar för Troja-Ljungby och kommer spela med division 1-klubben för resterande del av säsongen.

Han väntas kunna spela med den nya klubben redan på onsdagskvällen mot Lindlöven. Under säsongen 2013/2014 var han utlånad i två matcher till Troja-Ljungby från Växjö Lakers.

Annons

– Vi har haft dialog med varandra nu under någon vecka och det är skönt att det gått i lås nu. Att få in Micke såhär direkt är ju såklart välkommet i den situation vi är med skador och annat i truppen. I Micke får vi in både storlek, hunger och mångsidighet då han kan gå både på kanten och i mitten, säger tränaren Pelle Svensson till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons