Annons

Här är Österspelarens nya klubb

Publicerad 31 januari 2017
Elvby jublar i Östertröjan under 2016. Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Elvby jublar i Östertröjan under 2016. Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

I höstas var Josef Elvby med och tog upp Östers IF i superettan. Men efter säsongen meddelade Elvby, som kom till Öster inför den allsvenska säsongen 2013, att han lämnar klubben för att spendera våren i Spanien.

Under tisdagsförmiddagen skrev han på sin Twitter att han är klar för C.F. Torre Levante i den spanska fjärdedivisionen. Han kommer spela i Valenciaklubben säsongen ut.

Annons

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="sv" dir="ltr">Säsongen ut spelar jag i C.F. Torre Levante (Valencia). Lag i Tercera Division som kämpar om en plats till Secunda B. ¡Vamos Torre! <a href="https://twitter.com/CFTLO">@CFTLO</a> <a href="https://t.co/zl30Sc3hu2">pic.twitter.com/zl30Sc3hu2</a></p>&mdash; Josef Elvby (@JosefElvby) <a href="https://twitter.com/JosefElvby/status/826365561483452416">January 31, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons