GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Här är Platts nya klubb

     Publicerad 5 december 2016
     Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
     Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

     Under måndagen blev det offentligt att Växjö Lakers är överens muntligen med en KHL-klubb om en försäljning av Geoff Platt.

     Nu rapporterar Smålandsposten, som var först med nyheten om försäljningen, att det rör sig om klassiska CSKA Moskva. Platt kom till Växjö inför den här säsongen från just CSKA Moskva.

     <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Omröstning: Vad ser ni helst att er favoritklubb säljer? <a href="https://twitter.com/hashtag/vaxjolakers?src=hash">#vaxjolakers</a></p>&mdash; Daniel Rydström (@vxorydis) <a href="https://twitter.com/vxorydis/status/805791754876239876">December 5, 2016</a></blockquote>

     <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

     LÄS OCKSÅ

     ...

     Läs också den nya bloggen på VXOnews - Lakers Ladies! Här finns bloggen.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.