Annons

Här är Växjö Vipers senaste nyförvärv

Publicerad 26 april 2016
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten

Växjö Vipers har gjort klart med en ny back. Enligt Gotlands Allehanda har Visbys Eddie Granberg skrivit på ett tvåårskontrakt med SSL-klubben. Tidningen beskriver 23-åringen som den allsvenska klubbens bästa back.

Eddie Granberg kommer från Södertälje och har nu gjort fyra säsonger på Gotland. Säsongen 2015/16 svarade han för 15 poäng på 21 matcher.

Annons

– Det är en kille som inte bara är lovande utan som redan tagit ett stort ansvar i Visby i allsvenskan. Han har haft en bärande och viktig roll där, säger Växjö Vipers sportchef Johan Schönbeck som utvecklar:

– Han är en bollvinnare som inte är rädd för att ta för sig i närkampsspelet och som har jobbat mycket med sin förstapass.

Växjö Vipers har sedan tidigare plockat in ytterligare två backar: Magnus Jansson från Granlo och Eric Oskarson från Vöikers.

Ett annat glädjande Vipersbesked är att det nu är helt klart att Eero Kosonen stannar även nästa säsong. Han hade en klausul i sitt avtal, men den finske landslagsmålvakten blir kvar i Växjö

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons