Annons

Här är Växjös nya parkeringskarta

Publicerad 17 februari 2016

Tekniska förvaltningen i Växjö har sedan en tid tillbaka sett över parkeringssituationen i de centrala delarna av staden. På tisdag presenteras ett förslag till en ny parkeringskarta för kommunstyrelsens arbetsutskott.

– Vi arbetar ständigt för att förbättra tillgängligheten i centrum, översynen av parkeringskartan är en viktig del i det arbetet. Viktigt att poängtera är också att vi inte har för avsikt att höja några taxor, säger Sofia Stynsberg (M), ordförande i tekniska nämnden i ett pressmeddelande.

I den förändrade parkeringskartan finns det bland annat nya taxor för parkeringshuset i World Trade Center. Det finns också nya regler som ska öka omsättningen bland de bilar som står parkerade. Zon 2 utökas och delar tidsregleras också för att öka tillgängligheten i centrum och vid lasarettet.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons