Annons

Här är veckans förstafemma

Publicerad 7 mars 2016
Niclas Lundgren, på väg mot storformen. Foto: Johan Christensen
Niclas Lundgren, på väg mot storformen. Foto: Johan Christensen

Stefan Steen, Växjö Lakers

Har inte fått många chanser i Växjö Lakers mål denna säsong, men har vunnit tio av de 15 matcher han har stått. Fick chansen mot Modo när Cristopher Nihlstorp lämnade återbud och höll säsongens första nolla.

Annons

Niclas Lundgren, Växjö Lakers

Blir bättre och bättre och verkar vara på gång på allvar lagom till slutspelet. En Niclas Lundgren i storform betyder väldigt mycket för Växjö Lakers och är ett måste för ett lyckat slutspel.

Niklas Enberg, Tingsryd

Gör troligtvis sin bästa säsong någonsin och är väldigt viktig i Taifs defensiv med sina lösningar i egen zon. Verkar aldrig bli stressad.

Emil Forslund, Tingsryd

Fick visa upp sin fantastiska skridskoåkning för hela Hockeysverige när han drog iväg i första mötet mot AIK. Ett sylvasst hot i boxplay.

Alexander Johansson, Växjö Lakers

Ett mål och en assist borta mot Modo och visar upp säsongens bästa form när matcherna betyder som mest.

Tor Immo, Troja

Sen värvning in i Troja som verkligen har lyckats bidra i offensiven i play off-spelet. Gjorde fyra mål och tre assist under de sex play off-matcherna som tog Troja till en spännande kvalserie.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons