Annons

Här är veckans förstafemma

Publicerad 21 mars 2016
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten

Målvakt: Robin Johansson, Troja

Inte världens tuffaste konkurrens på den här platsen just denna vecka med idel förluster för Växjö Lakers och Taif. Då väljer vi i stället att lyfta fram Trojas Robin Johansson som delar ansvaret i kvalserien med Johan Nielsen. Båda kommer från färska segrar och Troja är med i racet om en plats i allsvenskan nästa säsong.

Annons

Back: Daniel Karlsson, Troja

Trucken kliver fram och låter skottet tala när det betyder som allra mest. Utan hans kvittering mot Borlänge hade det i stort sett varit klart att Troja spelar i division 1 till hösten.

Back: Ville Varakas, Växjö Lakers

Saknar förstås sin radarpartner Teemu Laakso under inledningen av slutspelet, men har klivit fram och spelar den fysiska hockey han ska spela.

Forward: Markus Persson, Taif

Avslutade på bästa sätt med att göra en riktigt bra match borta mot Leksand. Var det också sista matchen i Taif? Mycket talar för det.

Forward: Tuomas Kiiskinen, Växjö Lakers

Målskytt i match två mot Linköping och en av de forwards som sett farligast ut hittills i Växjö Lakers.

Forward: Carl-Johan Svensson, Troja

Poängbäst i Troja i kvalserien med tre mål och två assist på fem matcher. Var också lagets bästa poänggörare i allettan.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons