Annons

Här etableras ett nytt företagscenter

Publicerad 19 augusti 2016
Foto: Anna Thor, Smålandsposten
Foto: Anna Thor, Smålandsposten

Tre erfarna entreprenörer i Växjö har fått uppdraget att starta ett företags- och kompetenscenter i det tidigare Icalagret i Räppe. Mats Birgersson, Ulf Elgehed och Håkan Gunnarsson har fått uppdraget från det börsnoterade fastighetsbolaget Catena.

– Här finns möjlighet för upp till 300 intressenter att etablera sig, säger Ulf Elgehed som driver Smålands Reklam AB till Växjö kommuns hemsida.

Annons

I företagscentret ska mindre företag, nyföretagare och soloföretag få hjälp med mentorskap, utvecklingsinsatser och nätverksbyggande.

Icalagrets logistik- och lagerytor är fullt uthyrda. Den nya verksamheten kommer att hålla till i kontors- och konferenslokalerna.

– Vi ser att företagscentret kommer att ge ett mervärde och en bra service till våra blivande hyresgäster och vi kommer tillsammans jobba för att få en bra mötesplats för företag i olika branscher, säger Nicklas Schmidt, affärsutvecklare på Catena till kommunens hemsida.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons