Annons

Här får du jobba naken

Publicerad 22 september 2016
Arkivbild. Foto: Roy Himsel, Smålandsposten
Arkivbild. Foto: Roy Himsel, Smålandsposten

På många arbetsplatser skulle det höjas på ögonbrynen om du kom in spritt språngande naken. Men det är exakt vad S:t Sigfrids Folkhögskola i Växjö söker. På arbetsförmedlingen annonserar de efter en krokimodell som kan sitta naken framför en grupp studenter och bli avmålad.

– Om du inte är bekväm med att vara naken inför andra, ja då är detta inte ett arbete för dig. Man måste ju kunna jobba på dagtid och då är det inte så många som kan ta jobbet. Men kanske att det passar en student från universitetet, säger konstläraren Börje Lindell till Smålandsposten och fortsätter:

Annons

– Fast samtidigt har vi fått många som sökt jobbet. Men jag är inte säker på att alla verkligen är intresserad. Det finns ju alltid en del som söker men som man sedan inte hör ett ord i från.

Här kan du söka jobbet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons