unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här hamnar Ragnewall

Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Under tisdagen blev det klart att Wictor Ragnewall lämnar Tingsryds AIF efter fyra säsonger. Under onsdagsmorgonen presenterades han av sin nya klubb. Det blir ingen lång flytt. Han stannar i serien och i Småland för spel med IK Oskarshamn. Kontraktet är tvåårigt.

– Det här har gått ganska snabbt och det känns bra att vara klar så tidigt så man hinne rkomma på plats. Man får mycket gratis av att vara på plats på försäsongen, träffa lagkompisarna och komma i gång. Jag är ju inte från Småland, så jag känner inte av någon rivalitet mellan Taif och IKO när jag nu byter klubb, säger Wictor Ragnewall i ett pressmeddelande.

Björn Skarpsvärd, reporter på Blekingesport, skrev om Ragnewalls nya klubbadress redan under tisdagskvällen. Han skriver också att Taif visar intresse för Trojas målvakt Robin Johansson.