Annons

Här hamnar Ragnewall

Publicerad 23 mars 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Under tisdagen blev det klart att Wictor Ragnewall lämnar Tingsryds AIF efter fyra säsonger. Under onsdagsmorgonen presenterades han av sin nya klubb. Det blir ingen lång flytt. Han stannar i serien och i Småland för spel med IK Oskarshamn. Kontraktet är tvåårigt.

– Det här har gått ganska snabbt och det känns bra att vara klar så tidigt så man hinne rkomma på plats. Man får mycket gratis av att vara på plats på försäsongen, träffa lagkompisarna och komma i gång. Jag är ju inte från Småland, så jag känner inte av någon rivalitet mellan Taif och IKO när jag nu byter klubb, säger Wictor Ragnewall i ett pressmeddelande.

Björn Skarpsvärd, reporter på Blekingesport, skrev om Ragnewalls nya klubbadress redan under tisdagskvällen. Han skriver också att Taif visar intresse för Trojas målvakt Robin Johansson.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons