Annons

Här nyinvigs Växjöcaféet

Publicerad 10 februari 2017
Foto: Anna-Stina Stenbäck
Foto: Anna-Stina Stenbäck

I större lokaler och med entré från Storgatan har nu Coretto öppnat på nytt efter sin renovering. Caféet blir därmed det första att få lokalerna klara i den stora ombyggnation som pågår i Affärshuset Tegnér.

– Vi finns kvar i samma lokal som tidigare, men i och med ombyggnationen har vi kunnat växa och få större ytor. Ombyggnationen av huset känns otroligt positiv. Vi har väntat på den och längtat, Därför känns det extra roligt att vara först ut som ombyggd och klar, säger Helena och Walle Safa som driver caféet.

Annons

En vägg har slagits ut och gjort lokalen betydligt större, fredagens premiär blir även tredje gången som Coretto öppnar under samma tak - andra gången som det lokala konceptet expanderar. En nyhet är torsdagarnas "afternoon tea" samt att öppettiderna nu även utökas.

– Det är viktigt att det händer saker på den här delen av Storgatan och vi hoppas att Coretto kan lysa upp den ytterligare. Det ska bli spännande att följa gallerians fortsatta utveckling.

Anna-Stina Stenbäck

Foto: Anna-Stina Stenbäck
Foto: Anna-Stina Stenbäck
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons