Annons

Här spelar polisen fotboll med barnen

Publicerad 11 juli 2017
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

När polisen inte genomför kontroller eller ingripanden försöker de att komma närmare stadens medborgare. Under måndagen passade polisen i Växjö och Alvesta på att spela spontanfotboll med ett gäng barn. Inlägget har fått hundratals reaktioner och i kommentarsfältet är det flera som uppskattar polisens sätt att möta barnen på.

– Ibland är det bra att kliva ur polisbilarna, prata med ungdomarna och kanske även kicka fotboll, säger Ola Severinsson, kommissarie hos Växjöpolisen, till Aftonbladet.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolisenivaxjo.alvesta%2Fposts%2F1956238747735266%3A0&width=500" width="500" height="632" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons