Annons

Helkväll för tidigare UF-företagare

Under tisdagskvällen bjöd Ung Företagsamhet in till en helkväll på PM & Vänner tillsammans med Sparbanken Eken. På plats fanns tidigare UF-företagare med stora förväntningar på en helkväll fylld med mingel, föreläsningar och nätverkande.
Växjö • Publicerad 6 december 2017
Under tisdagskvällen bjöd Ung Företagsamhet in till en helkväll på PM & Vänner tillsammans med Sparbanken Eken. På plats fanns tidigare UF-företagare med höga förväntningar för en helkväll fylld med mingel, nätverkande och föreläsningar.
Under tisdagskvällen bjöd Ung Företagsamhet in till en helkväll på PM & Vänner tillsammans med Sparbanken Eken. På plats fanns tidigare UF-företagare med höga förväntningar för en helkväll fylld med mingel, nätverkande och föreläsningar.Foto: Emma Koivisto

Ingela Olsson från Sparbanken Eken:

– Ikväll kommer vi att dela ut ett stipendium till en entreprenör som tidigare har drivit ett UF-företag. Detta är det första evenemanget som arrangeras och vi är otroligt stolta initiativtagare till detta evenemang. Vi finns här som bollplank för unga entreprenörer och agerar även företagsrådgivare kring marknadsföringsfrågor. Vi brinner för detta och tror på drivna människor som vill förverkliga sina idéer.

”Vi finns här som bollplank för unga entreprenörer och agerar även företagsrådgivare kring marknadsföringsfrågor. Vi brinner för detta och tror på drivna människor som vill förverkliga sina idéer” säger Ingela Olsson från Sparbanken Eken. Här tillsammans med Jacob Börjesson och Sofie Örnvinsson.
”Vi finns här som bollplank för unga entreprenörer och agerar även företagsrådgivare kring marknadsföringsfrågor. Vi brinner för detta och tror på drivna människor som vill förverkliga sina idéer” säger Ingela Olsson från Sparbanken Eken. Här tillsammans med Jacob Börjesson och Sofie Örnvinsson.Foto: Emma Koivisto
Annons

På plats fanns även Shanga Aziz, grundaren av Locker Room Talk som arbetar kring budskapet att skapa en bra attityd bland ungdomar i omklädningsrummet. Organisationen vann nyligen Zlatan Ibrahimovic stipendium NUMBER 10.

Shanga Aziz, grundare av Locker Room Talk:

– Jag har tidigare drivit projektet som ett UF företag och driver nu idag Locker Room Talk. Vi arbetar för att stoppa snacket som leder till skeva värderingar. Vårt budskap är att bygga upp ett mer jämställt och respektfullt samhälle. Det känns otroligt kul att få vara med här ikväll och föreläsa inför alla entreprenörer.

”Jag har tidigare drivit projektet Locker Room Talk som ett UF företag och har nu valt att driva vidare organisationen. Vi arbetar aktivt för att stoppa snacket i omklädningsrum som leder till skeva värderingar. Vår målsättning är att bygga upp ett mer jämställt och respektfullt samhälle” säger Shanga Aziz, grundare av Locker Room Talk. Här tillsammans med Marija Radulovic och Alexander Högberg.
”Jag har tidigare drivit projektet Locker Room Talk som ett UF företag och har nu valt att driva vidare organisationen. Vi arbetar aktivt för att stoppa snacket i omklädningsrum som leder till skeva värderingar. Vår målsättning är att bygga upp ett mer jämställt och respektfullt samhälle” säger Shanga Aziz, grundare av Locker Room Talk. Här tillsammans med Marija Radulovic och Alexander Högberg.Foto: Emma Koivisto

Emil Andersson projektledare för Ung Företagsamhet:

– Det är kul att så många är här ikväll och att intresset för evenemanget är så stort. Det här evenemanget är fantastiskt och verkligen något som vi vill fortsätta arbeta vidare med.

Evenemanget gick av stapeln på PM & Vänner där det även bjöds på mat och dryck under kvällen. ”Det är kul att så många är här ikväll och att intresset för evenemanget är så stort. Detta event är fantastiskt och något som vi vill fortsätta arbeta vidare med” säger Emil Andersson projektledare för Ung Företagsamhet.
Evenemanget gick av stapeln på PM & Vänner där det även bjöds på mat och dryck under kvällen. ”Det är kul att så många är här ikväll och att intresset för evenemanget är så stort. Detta event är fantastiskt och något som vi vill fortsätta arbeta vidare med” säger Emil Andersson projektledare för Ung Företagsamhet.Foto: Emma Koivisto

Evelina Göthberg, besökare av evenemanget:

– Det är alltid trevligt att nätverka på den här typen av tillställningar med före detta UF-företagare och att få utveckla sitt nätverk. Att låta sig inspireras av andras framgång är fantastiskt.

”Det är härligt att vara bland alla dessa entreprenörer, jag känner mig verkligen som hemma här. Kvällen har dessutom bjudit på inspirerande föreläsningar. Locker Room Talk är fantastiska, det de gör är enormt” säger Hanna Göthberg, besökare av evenemanget. Här tillsammans med Emelie Andersson och Evelina Göthberg.
”Det är härligt att vara bland alla dessa entreprenörer, jag känner mig verkligen som hemma här. Kvällen har dessutom bjudit på inspirerande föreläsningar. Locker Room Talk är fantastiska, det de gör är enormt” säger Hanna Göthberg, besökare av evenemanget. Här tillsammans med Emelie Andersson och Evelina Göthberg.Foto: Emma Koivisto
Evenemanget bjöd på mingel, föreläsningar och tävlingar för tidigare UF-företagare i olika åldrar. ”Det är verkligen en härlig känsla i rummet och många intressanta människor på en plats. Jag gillar konceptet där man träffas och inspirerar varandra” säger Alexander Högberg från Ung Företagsamhet i Kalmar
Evenemanget bjöd på mingel, föreläsningar och tävlingar för tidigare UF-företagare i olika åldrar. ”Det är verkligen en härlig känsla i rummet och många intressanta människor på en plats. Jag gillar konceptet där man träffas och inspirerar varandra” säger Alexander Högberg från Ung Företagsamhet i KalmarFoto: Emma Koivisto

Emma Koivisto
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons