GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Het bostadsmarknad i Växjö

Mellan 2006 och 2016 har priserna på bostadsrätter i Växjö ökat med 100 procent, trots höjda räntor och tuffare amorteringskrav.
Publicerad 12 oktober 2017
Foto: Per-Erik Sandebäck, Smålandsposten

– Många objekt går upp 10 procent eller mer. En del spekulanter ringer bara några timmar efter att objektet kommit ut på marknaden och erbjuder 500 000 kronor mer än utgångspriset utan att ha sett huset, säger fastighetsmäklaren Johan Hammarström till Smålandsposten.

Thomas Gränsman, direktör för Swedbank i Växjö, tror att priserna kommer fortsätta öka. Läs mer på Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.