Annons
Nöje

Historisk satsning under Melodifestivalsveckan

Publicerad 2 februari 2017
Foto: JANNE DANIELSSON/SVT
Foto: JANNE DANIELSSON/SVT

Vecka sju kommer Melodifestivalscirkusen till Växjö. Den 18 februari tävlar sju artister och grupper i Växjö om två finalplatser och chansen att bli Sveriges representant i Eurovision Song Contest.

För första gången i tävlingens 58 upplagor långa historia kommer ett helt nytt koncept att anordnas. I Växjö, Skellefteå och Linköping kommer de tävlande artisterna att gå nedför röda mattan inför publik och besökare. Växjö kommer den 16 februari att bli först ut med det nya konceptet.

Annons

Vid Konserthusparken i Växjö kommer Växjöborna och tillresta kunna se artisterna kliva in på röda mattan. I Växjö tävlar Robin Bengtsson, The Fooo Conspiracy, Jasmine Kara, Bella & Filippa, Anton Hagman, Krista Siegfrids och Owe Thörnqvist. Enligt Växjö & Co kommer artisterna att bli intervjuade och fotade i Oscarsgala-stil.

Vinn biljetter till fredagens genrep. Tävla här!

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons