Annons

Hit flyttar myndigheten i Växjö

Växjö • Publicerad 4 maj 2018
Foto: Olof Elfverson

Senast den 1 februari nästa år ska Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) ha flyttat till från Stockholm till Växjö. Nu har de gjort klart med tillfälliga lokaler. De första medarbetarna flyttade i veckan in på Videum på Teleborg i Växjö.

– Vi flyttade in på Videum under onsdagen och här har vi ett kontrakt som innebär att vi kan vara kvar tills vi har permanenta lokaler klara. Vi håller just nu på att förhandla med flera fastighetsägare och vi hoppas att vi ska vara klara inom den närmsta månaden, säger kanslichefen Maria Engelbrektson till Smålandsposten.

De permanenta lokalerna som de förhandlar med finns i centrala Växjö. Myndigheten beräknas vara 60 medarbetare när de är igång fullt ut i Växjö. Ett 30-tal nya medarbetare ska rekryteras framöver, skriver Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons