Annons

Hit flyttas bowlingen

Publicerad 20 mars 2016
Foto: Marie Magnusson, Smålandsposten
Foto: Marie Magnusson, Smålandsposten

Nu står det klart var bowlingklubbarna i Växjö kommer att tävla. Klubbarna har tecknat avtal med Knock ém down AB som ska bygga bowlinghall i Tegnérhuset, skriver Smålandsposten.

– Jag tror att Växjös nöjesbowlare uppskattar att bowlingen blir kvar i centrum, säger Leif Ljung, ordförande i Team Växjö BC till Smålandsposten.

Annons

Förutom förutsättningar för bowling med tio banor, kommer det bland annat också finnas restaurang och biljard i lokalerna, som är nöjesstället Oléos gamla. Det förväntas stå klart redan efter sommaren.

– Nu har Knock ém down en utmaning, att bli klara till augusti. Bowlarna tror på dem, säger Leif Ljung till Smålandsposten.

Ett tag såg det ut som om klubbarna skulle hamna i den bowlinghall som kommer byggas i Icon Växjö i Arenastaden och Växjö kommun har förordat det förslaget. Men nu blir det alltså Tegnérhuset istället.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons