Annons

Högg sambo med machete - och körde över henne

Publicerad 10 oktober 2017
Foto: Paul Madej, Barometern

En 32-årig man åtalas för fyra fall av misshandel, varav tre rubriceras som grova.

I somras misshandlade han sin sambo vid flera tillfällen i Växjö kommun. Den 23 juli var mannen och kvinnan i Dalbo då han ska ha skallat, sparkat och huggit mot hennes huvud med en machete. När hon skyddade sig med händerna träffade macheten den vänstra handen, så att bland annat fraktur och en avskuren sträcksena uppstod.

Annons

På vägen till sjukhuset drog han henne i håret och slog henne vid flera tillfällen i ansiktet. När de sedan kom till akuten körde mannen på henne med en bil. Hon fick smärta och fakturer på vänstra vaden och skenbenets nedersta del enligt åtalet.

Mannen åtalas också för att han misshandlat kvinnan i Alvesta den 1 juni i år. Då ska han ha kastat henne på en säng, satt sig över henne, slagit henne vid flera tillfällen och sedan skurit henne i handen med en kniv. Vid det tillfället fick hon smärta, hudskador och sår- och nervskador

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons