Annons

Högtidlig avtackning på Linnéuniversitetet

Publicerad 10 mars 2017
Foto: Anna-Stina Stenbäck
Foto: Anna-Stina Stenbäck

Under fredagen hölls en ceremoni på Linnéuniversitetet i Växjö där många ville passa på att tacka Stephen Hwang som nu lämnar sitt jobb som rektor. Erfarenheterna från Småland är något som han kommer ta med sig i sitt nya uppdrag som rektor på högskolan i Halmstad.

Den 1 januari 2010 slogs högskolan i Kalmar ihop med Växjö universitet och bildade Linnéuniversitetet – universitetets första rektor kom att bli Stephen Hwang. Efter sju år väljer han nu att lämna uppdraget och om några dagar tillträder han sin nya rektorstjänst i Halmstad. Många ville passa på att tacka honom för tiden som gått under fredagens högtidligheter i Växjö.

Annons

– Det känns lite vemodigt att lämna alla medarbetare här i Växjö och i Kalmar, men samtidigt är jag glad och ser med spänning fram emot att ta mig an rollen som rektor i Halmstad. Under sju års tid har jag hunnit få med mig otroligt många erfarenheter som jag hoppas kan hjälpa mig i framtiden.

Anna-Stina Stenbäck

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons