Annons

Hon blir ny toppchef på kommunen

Växjö • Publicerad 22 maj 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Thomas Karlsson valde tidigare i år att lämna uppdraget som näringslivschef i Växjö kommun. Nu står det klart att Anna Sjödahl, vd på Destination Småland, blir hans efterträdare. Hon har tidigare arbetat med näringslivsfrågor på kommunen.

– Jag ser fram emot att få komma tillbaka till Växjö kommun och få bidra med mitt engagemang för att vidareutveckla näringslivs- och tillväxtfrågorna i och runt kommunen. Ett arbete som självklart görs bäst tillsammans, med såväl kollegorna i kommunkoncernen, som näringslivet, Linnéuniversitetet och andra intressenter. I Växjö upplever jag att det finns ett gott samarbetsklimat och en vilja att ständigt utvecklas, det gillar jag! säger Anna Sjödahl i ett pressmeddelande.

Hon tillträder sin tjänst den 15 augusti i år och det första uppdraget blir att skapa kommunens första näringslivsstrategi, en gemensam och långsiktig strategi för arbetet med näringslivsfrågor i hela kommunen och hela koncernen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons