Annons
Nöje

Hon gör årets Växjö Pride-låt

Publicerad 5 april 2017
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Växjö Pride hålls den 8-14 maj i år och i paraden förra året gick över 9 000 personer. Nu har artisten och titeln på årets pridelåt offentliggjorts. Det är Vendela C. Hollström som skrivit och kommer framföra låten "Nothing can bring us down", där hon vill förmedla styrka till alla som behöver det.

– Det är en ära för mig att få skriva och framföra årets pridelåt och att få vara en del av att göra Växjö till en ännu öppnare stad där alla ges rätten att få vara sig själv. Ingen ska behöva dölja eller förklara vem man älskar och varför, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

Vendela C. Hollström är 20 år och bosatt i Växjö. År 2007 var hon med i Lilla Melodifestivalen och kom tvåa i den nordiska finalen. Både 2013 och 2016 testade hon också lyckan i TV4-programmet Idol. Första gången nådde hon topp 25 medan hon inte gick vidare från audition i fjol.

Låten kommer att premiärspelas på fredag och under kvällen hålls en releasefest på Gay de luxe.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/y_U6zJoOUh4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons