GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hon hyllades på vårscenen

Publicerad 8 juni 2016
Foto: Nathalie Alvhäll Lindahl, Smålandsposten
Foto: Nathalie Alvhäll Lindahl, Smålandsposten

Förskolläraren på Östregårdskolan, Birgitta Mörnvik, fick under skolans årliga Vårscen i Linnéparken ta emot stipendium ur Georg Lückligs fond. Hon tilldelas stipendiet för sitt arbete med skolans kamratstödjare och får eleverna att stå upp mot orättvisor och motverka mobbning, skriver Smålandsposten.

– Det här var helt oväntat, Det är viktigt att se varje barn och deras behov. Vi jobbar mycket med allas lika värde, att möta varandra med ett leende och att se guldkorn i varje människa, säger Birgitta Mörnvik till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.