Annons

Hört & hänt i motorvärlden

Bilnyheter från världens alla hörn!
Publicerad 21 oktober 2017
Foto: CNP Media

Batmans nya vrålåk

Ladda upp med valfritt biobränsle för den 15:e november går ridån upp till storfilmen ”Justice Leauge”. Där får vi bekanta oss med actionhjältar som Batman, Wonder Women, Aquaman och The Flash. Läderlappen, spelad av Ben Affleck, har dock bytt ut sin gamla Lamborghini och i filmen får vi se honom bakom ratten på en Mercedes AMG Vision Gran Turismo. Vrålåket specialgjordes till tv-spelet Gran Turismo och då prototypen saknade interiör så fick filmbolaget skapa en i nära samförstånd med Mercedes.

Foto: CNP Media
Annons

Extrem och SUVerän

Vad sägs om att köpa sig en militärinspirerad suv som retar gallfeber på grannarna? Rezvani Tank är designad likt ett stridsfordon och formgivningen är lika vass som extrem. På utrustningslistan hittar vi ir-kameror, punkteringssäkra däck, bepansrad kaross och skottsäkra glas. Under huven arbetar en V8:a på 6,4 liter och 600 hästar men för att göra suven mindre törstig så går fyrhjulsdriften att koppla ur. Redan i år startar tillverkningen och priset hamnar runt 1,5 miljoner kronor. En och annan maffiaboss lär säkert ”skjuta” in en beställning.

Jenny Nilsson
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons