Annons

Hotelldirektörer byter plats

Publicerad 19 april 2017
Arkivbild. Foto: Daniel Svensson, Barometern
Arkivbild. Foto: Daniel Svensson, Barometern

I ett nytt projekt ska Clarion Collection Hotels hotelldirektörer byta hotellverksamheter med varandra. Från och med idag till på fredag hålls projektet som kallas GM Swap (General Manager Swap). Projektet ska resultera i kompetensutveckling för direktörerna och personalen genom utbyte av erfarenheter. Hotelldirektörerna ska driva kedjans hotell på en för dem helt ny ort för att se hotellen med nya ögon och ur ett nytt perspektiv.

– Det här med bytet av verksamheter är en idé som länge funnits hos oss. Om projektet faller väl ut är det möjligt att vi gör liknande byten för andra positioner på hotellen. Att ständigt förbättras och att aldrig nöja sig är grunden till att vi gör den här satsningen, säger John Kristian Stubban, kedjedirektör Clarion Collection Hotel, i ett pressmeddelande.

Under de tre dagarna ska hotelldirektören för Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro ta över verksamheten på Cardinal i Växjö, enligt pressmeddelandet. Läs mer om hur GM Swap fungerar här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons