Annons

Icon för diskussion om skybaren

Publicerad 20 januari 2018
Foto: Icon Växjö

Redan nu har den första hyresgästen flyttat in i Icon Växjö. Växjö Fria Gymnasiums elever har fått en helt ny skola, samtidigt som den övriga byggnationen av Växjös nya landmärke fortsätter. APP Properties, som ligger bakom jättebygget, letar nu efter rätt koncept och krögare till skybaren högst upp i huset.

– Vi är ute och tittar på lite olika koncept och lyssnar in om det finns krögare som har bra idéer till vår skybar. Vi har varit i kontakt med fler än några stycken men är självklart intresserad av att prata med ännu fler. Vi har också varit runt i storstäderna och kollat på kontorskoncept för att se hur de har paketerat med service och restaurang, säger Henrik Swahn, vd på App Properties, till VXOnews.

Icon Växjö är på 37 000 kvadratmeter, fördelat på 20 våningar, med bland annat 250 bostadsrätter, kontorsyta, gymnasieskola, restaurang och lägenhetshotell.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons