Annons

Idrottsledare i Växjö får stipendium

Publicerad 24 april 2017
Foto: PETER AHLSTRÖM, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: PETER AHLSTRÖM, SMÅLANDSPOSTEN

Varje år firas Eriksdagen i Erikshjälpen Second Hands butiker, till minne av grundaren Erik Nilsson. Barn- och ungdomsledare från ett 50-tal orter tilldelas också Eriksstipendiet för sitt goda ledarskap och viktiga arbete. Årets stipendium, på 5000 kronor, delas i Växjö ut till Niclas Lindskog, tränare i Växjö Ravens Basketball.

Motiveringen: Med ett personligt engagemang har han varit ett bra föredöme för grabbarna i laget. Han har visat och lärt killarna att vara schyssta mot varandra, jobba som ett lag och utvecklas fysiskt mentalt och tekniskt. Sverige behöver killar som Niclas som engagerar sig i ungdomars liv och framtid personligt, uppmuntrande och med gott ledarskap. Han är en bra förebild för grabbarna i Växjö Ravens Basketball P02! (Källa: Erikshjälpen Second Hand)

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons