Annons

Ikea - Sveriges bästa företag

Publicerad 18 mars 2016
Foto: Pontus Steneros, Smålandsposten
Foto: Pontus Steneros, Smålandsposten

Ikea har blivit utsett till Sveriges bästa företag 2016. Över 10 000 personer har besvarat mediekoncernen Schibsteds opinionsundersökning som genomförts för att ta reda på vilket företag som är Sveriges bästa, där alltså Ikea fick flest röster.

– Det känns fantastiskt kul, just för att det kommer från våra kunder. Jag är både glad, stolt och ödmjuk inför vad det betyder, säger Håkan Svedman, chef IKEA Sverige i ett pressmeddelande.

Annons

Betygsättningen bygger bland annat på kvalitet, service, prisvärdhet och förtroende.

– Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment heminredningsprodukter, med hög kvalitet, till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem. Detta, i kombination med att vi i alla led från produktdesign till kundmötet sätter kunden i fokus, tror jag gör oss till ett företag som många uppskattar, säger Håkan Svedman.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons