Annons

Ingen tror på Öster

Publicerad 27 mars 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Fjolårets fyra, Dalkurd, tippas att vinna superettan och därmed ta ett kliv upp till allsvenskan.

De fick med 65,6 procent av rösterna vid upptaktsträffen inför superettan, där man diskuterade och tittade på en undersökning hur spelare, tränare, klubbrepresentanter journalister tror superettan kommer att sluta.

Annons

Bakom hamnade fjolårets bottenlag i allsvenskan som degraderades till superetta, Helsingborg med 9,4 procent och Gefle med 6,3 procent.

Öster fick noll procent av rösterna, visar resultatet vid upptaktsträffen inför superettan.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">&quot;Han brinner för <a href="https://twitter.com/OstersIF">@OstersIF</a>, det är såna spelare vi ska ha&quot; säger Mario Vasilj om nyförvärvet Månz Karlsson. <a href="https://t.co/obABeZrOFg">pic.twitter.com/obABeZrOFg</a></p>&mdash; Superettan (@SuperettanSE) <a href="https://twitter.com/SuperettanSE/status/846306717356974080">March 27, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Elias Gottfridsson

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons