Annons

Ingen Welch mot Malmö Redhawks

Växjö Lakers nyförvärv Noah Welch kommer inte att spela i torsdagens match mot Malmö. Comebacken dröjer ytterligare ett tag.
Växjö • Publicerad 18 oktober 2017
Foto: Lena Gunnarsson

Tidigare har det spekulerats att Noah Welch skulle kunna vara tillbaka för spel i SHL-hockeyn lagom till Växjö Lakers möte med hans klubb i våras, Malmö Redhawks. Den amerikanske backen dröjer dock ytterligare ett tag.

– Han kan vara aktuell för spel den 28:e som tidigast rent praktiskt, säger tränaren Sam Hallam.

Annons

Trots att Welch dröjer har Sam Hallam gott om backar att välja på till torsdagens match. Det finns redan åtta spelklara i matchtruppen och de senaste omgångarna har man roterat. Senast mot Karlskrona var Ben Youds utanför laget.

Är det en fördel?

– Det är både och. Vi hoppas att spelarna hantera det smart och använder det som en motivationsfaktor för att pressa sig och ha toppengagemang.

Bara Erik Josefsson saknades på onsdagens träning. Växjö Lakers, som bara förlorat en av de nio första matcherna, inleder nu en intensiv matchperiod med SHL-matcher torsdag-lördag-tisdag-torsdag och lördag.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons