Annons

Invigning av nya lokaler i Växjö

Publicerad 7 december 2017
Foto: Emma Koivisto

Under onsdagskvällen bjöd Atteviks in till invigningen av deras nya lokaler för SEAT och Skoda. På plats fanns 70 specialinbjudna gäster som fick ta del av ett fullspäckat program med mingel, mat, dryck och underhållning.

Peter Ländell tillsammans med Gert Iwarsson och Dan Jonsson.
Peter Ländell tillsammans med Gert Iwarsson och Dan Jonsson.Foto: Emma Koivisto

– Ikväll har vi invigning av Atteviks nya anläggning för SEAT och Skoda som har fått en om- och tillbyggnation. På plats ikväll finns ledning, personal, leverantörer, de som har byggt anläggningen och även representanter från Växjö Kommun, Växjö Lakers samt Växjö DFF. Vi väljer att satsa hårt på SEAT och Skoda och ser en stor potential i vårt redan befintliga kundunderlag som kan få fortsätta växa, säger Peter Ländell, märkeschef för SEAT och Skoda.

Kommunalråd Per Schöldberg (C).
Kommunalråd Per Schöldberg (C).Foto: Emma Koivisto
Annons

– Det är verkligen jätteroligt att så många företag väljer att investera och satsa här, det visar på en stark tillväxt här i Växjö. Jag är glad över att se alla invigningar i staden och denna anläggningen är otroligt fin, säger kommunalråd Per Schöldberg (C).

Christer Oscarsson och Tobias Karlsson.
Christer Oscarsson och Tobias Karlsson.Foto: Emma Koivisto

– Vi är säljare här på Atteviks och har suttit i baracker sedan i våras. Äntligen kan vi inviga våra fantastiska lokaler – som vi har längtat efter detta. Det är dessutom fantastiskt roligt att så många ville komma, säger Christer Oscarsson från Atteviks.

Håkan Rosén, Tina Jonsson och Björn Larsson
Håkan Rosén, Tina Jonsson och Björn LarssonFoto: Emma Koivisto

Jag byter några ord med min bordsgranne Håkan under slutet av kvällen:

– De här lokalerna känns verkligen lovande. Vi har hjälpt till med portarna under byggnationen av lokalerna så det känns verkligen kul att få vara med på invigningen här ikväll, säger Håkan Rosén.

Kvällens invigning bjöd på ett fullspäckat program med middag och underhållning.
Kvällens invigning bjöd på ett fullspäckat program med middag och underhållning.Foto: Emma Koivisto

– Det bjuds på en riktigt trevlig kväll med ett bra program. Våra nya lokaler blir en ny och fräsch start med förutsättningarna att nå det omöjliga, säger Robert Enemark från Atteviks.

Foto: Emma Koivisto

– Lokalerna är verkligen fina och det här kommer bli en fantastisk kväll, säger Aneta Makowska som serverade gästerna under kvällen.

Foto: Emma Koivisto

Memo Valencia, Robert Enemark och Dennis Jonasson.

Foto: Emma Koivisto

Emma Koivisto tillsammans med Linnea Öman under invigningen av Atteviks nya anläggning.

Emma Koivisto
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons