GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

IST och Öster utökar samarbete

Växjö • Publicerad 9 januari 2018

Växjöbaserade IST kommer att vara huvudpartner till Östers IF fram till och med 2019. Förlängningen presenteras på Östers hemsida och på en presskonferens i eftermiddag.

– Det känns oerhört bra och samtidigt väldigt viktigt att vår huvudpartner IST förlänger sitt partnerskap tillsammans med Östers IF i ytterligare två år. Vi är stolta och samtidigt ödmjuka över att få ett fortsatt förtroende till en ny samarbetsperiod med ett mycket framgångsrikt och välskött företag som IST. Vi ser nu fram emot att arbeta tillsammans under två nya år och ytterligare förstärka vårt partnerskap, berättar Östers ordförande Jonas Karlsson till klubbens hemsida.

Detaljer kring samarbetet kommer på eftermiddagens presskonferens. Där kommer klubben också att presentera en ny spelare.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.