Annons

Järdler om årets första match

Publicerad 27 januari 2018
Foto: Filip Sjöfors

Under fredagen spelades Östers IF årets första träningsmatch som slutade 2-2 mot Husqvarna.

Efter matchen intervjuade Svenskafans.com tränare Christian Järdler, som nu gjort sin första match tillsammans med laget.

– Egentligen är det som förväntat. Vi är jättebra så länge vi orkar. Vi har tränat 11 träningar ihop och varit igång i två veckor. Första halvlek tycker jag är jättebra och även en bit in i andra. Liridon kan göra något mål. Vi orkar att hålla ett bra tryck i 55 minuter. Efter det så faller vi tillbaka. I vissa sekvenser blir det jobbigt och vi släpper till målchanser som vi egentligen inte borde göra. Jag är nöjd utifrån att vi spelar jättebra fotboll i första halvlek. För varje match ska vi orka 5 minuter till, och sedan ska vi vara redo att köra på i 90 minuter när det väl är dags för tävlingsmatcher. Jag tycker att vi visar vilken fotboll vi vill spela i den första halvleken, säger Christian Järdler. Läs hela intervjun här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons