Annons
Växjö

Juicebar öppnar i Växjö

Publicerad 5 oktober 2017
Foto: Juicebolaget

Växjö har fått en helt ny juicebar. Förra veckan öppnade Juicebolaget en bar för juice och smoothies på Idrottskliniken på I11 i Växjö.

– Vi vill vara i framkant och det här är rätt väg att gå. Vi säljer juicer, smoothies och shots av naturliga och färska råvaror. Det är rent, helt i linje med vad Idrottskliniken står för, säger Nils Ahlstedt, drift- och anläggningsansvarig på Idrottskliniken.

Annons

Juicebaren på I11 blir Juicebolagets första bar och om det faller väl ut planeras det för fler barer. De kommer att jobba med råvaror som är populära och ligger i tiden, bland annat grönkål, spenat och ingefära.

– Det händer något på idrottskliniken och det har mottagits jättebra. Juicebaren är ett mervärde för våra gäster som gymmar men också för allmänheten som kan komma hit, säger Nils Ahlstedt.

Foto: Idrottskliniken

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons